De Bauers binnenkort terug op tv! Bekijk hier nostalgische beelden van de reallifesoap

De Bauers binnenkort terug op tv! Bekijk hier nostalgische beelden van de reallifesoap

Goed nieuws voor alle fans van Frans Bauer! De reallifesoap De Bauers keert binnenkort namelijk terug op televisie.

Lees verder onder de video.

<em>De Bauers</em> binnenkort terug op tv! Bekijk hier nostalgische beelden van de reallifesoap Goed nieuws voor alle fans van Frans Bauer! De reallifesoap De Bauers keert binnenkort namelijk terug op televisie. Lees verder onder de video. Ook kinderen Bauer in soap te zienEen woordvoerder van AVROTROS heeft laten weten dat de opnames binnenkort van start gaan, zo melden diverse media. Er gingen al langere tijd geruchten dat de populaire serie, die in 2004 de Gouden Televizier Ring won, terug zou keren op tv. Frans en Mariska wilden alleen een nieuwe serie maken als ál hun kinderen mee zouden doen, en daar was nog even onenigheid over. Maar blijkbaar hebben de Bauers het opgelost, begin volgend jaar kunnen we de nieuwe avonturen van Frans en zijn gezin weer op de voet volgen. Bekijk beelden van de eerste aflevering van De Bauers uit 2003 hierboven. Gids.tv houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de terugkeer van De Bauers. Zien: Frans Bauer leert hakken in Leven Zonder Letters (video) Bekijk deze video » Lief: Frans Bauer zet zijn moeder Wies (77) in het zonnetje Bekijk deze video » Frans Bauer brengt single uit met Ammar Bozoglu: 'Een vriend' Bekijk deze video »
TV :
De Bauers binnenkort terug op tv! Bekijk hier nostalgische beelden van de reallifesoap

Ook kinderen Bauer in soap te zien
Een woordvoerder van AVROTROS heeft laten weten dat de opnames binnenkort van start gaan, zo melden diverse media. Er gingen al langere tijd geruchten dat de populaire serie, die in 2004 de Gouden Televizier Ring won, terug zou keren op tv. Frans en Mariska wilden alleen een nieuwe serie maken als ál hun kinderen mee zouden doen, en daar was nog even onenigheid over. Maar blijkbaar hebben de Bauers het opgelost, begin volgend jaar kunnen we de nieuwe avonturen van Frans en zijn gezin weer op de voet volgen.

Bekijk beelden van de eerste aflevering van De Bauers uit 2003 hierboven. Gids.tv houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de terugkeer van De Bauers.

Actuele video's

Meer actuele video's