Zien: Frans Bauer leert hakken in Leven Zonder Letters (video)

Zien: Frans Bauer leert hakken in Leven Zonder Letters (video)

Zaterdag 4 november 2023 om 17:16

In zijn programma Leven Zonder Letters loopt Frans Bauer mee met mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven. Ze bespreken hun ervaringen in positieve en negatieve zin. Ook neemt Frans een kijkje in het leven van deze mensen en zo leert hij nog eens iets nieuws, zoals hakken bij de plantsoenendienst.

Leven Zonder Letters is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven Zonder Letters terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Frans Bauer leert hakken in <em>Leven Zonder Letters</em> (video) In zijn programma Leven Zonder Letters loopt Frans Bauer mee met mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven. Ze bespreken hun ervaringen in positieve en negatieve zin. Ook neemt Frans een kijkje in het leven van deze mensen en zo leert hij nog eens iets nieuws, zoals hakken bij de plantsoenendienst. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Leven Zonder Letters is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven Zonder Letters terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Frans Bauer leert hakken in Leven Zonder Letters (video)

Actuele video's

Meer actuele video's