The Masked Singer: is de vrolijke Badeend Carice van Houten? (video)

The Masked Singer: is de vrolijke Badeend Carice van Houten? (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 21:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: is de vrolijke Badeend Carice van Houten? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Met haar prachtige stem weet de Badeend de jury volledig omver te blazen. Ze is een echte showgirl en met het nummer Big Girls schittert ze op het podium. Aan de hints te zien denkt het panel dat het hier zou kunnen gaan om Carice van Houten. Of is het toch Froukje de Both of Vivienne van den Assem? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: is de vrolijke Badeend Carice van Houten? (video)

Met haar prachtige stem weet de Badeend de jury volledig omver te blazen. Ze is een echte showgirl en met het nummer Big Girls schittert ze op het podium. Aan de hints te zien denkt het panel dat het hier zou kunnen gaan om Carice van Houten. Of is het toch Froukje de Both of Vivienne van den Assem?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's