SPOILER: bekijk spectaculaire onthulling van de Tuinkabouter in The Masked Singer (video)

SPOILER: bekijk spectaculaire onthulling van de Tuinkabouter in The Masked Singer (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 23:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Tuinkabouter is de tweede afvaller van de avond, ondanks zijn spectaculaire openingsoptreden. Maar wie zit er toch in het pak?

Lees verder onder de video.

SPOILER: bekijk spectaculaire onthulling van de Tuinkabouter in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Tuinkabouter is de tweede afvaller van de avond, ondanks zijn spectaculaire openingsoptreden. Maar wie zit er toch in het pak? Lees verder onder de video. KarakterDe juryleden weten het niet goed. Zou het Waylon kunnen zijn? Zowel qua stem als de gegeven hints zou het de zanger kunnen zijn. Ook rapper Glen Faria en Peter Koelewijn worden genoemd, maar toch blijkt het fotograaf William Rutten te zijn. Dat had niemand verwacht! The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk spectaculaire onthulling van de Tuinkabouter in The Masked Singer (video)

Karakter
De juryleden weten het niet goed. Zou het Waylon kunnen zijn? Zowel qua stem als de gegeven hints zou het de zanger kunnen zijn. Ook rapper Glen Faria en Peter Koelewijn worden genoemd, maar toch blijkt het fotograaf William Rutten te zijn. Dat had niemand verwacht!

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's