René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Spijt van stem op VVD' (video)

René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Spijt van stem op VVD' (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 10:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>Vandaag Inside</em>: 'Spijt van stem op VVD' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp vindt het teleurstellend dat de VVD al voor de onderhandelingen heeft besloten om niet deel te nemen aan het nieuwe kabinet. Dilan Yeşilgöz liet dit vrijdagochtend weten. Van der Gijp: 'Als ik dit had geweten had ik er niet op gestemd.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

René van der Gijp vindt het teleurstellend dat de VVD al voor de onderhandelingen heeft besloten om niet deel te nemen aan het nieuwe kabinet. Dilan Yeşilgöz liet dit vrijdagochtend weten. Van der Gijp: 'Als ik dit had geweten had ik er niet op gestemd.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's