Knoop & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Knoop & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Knoop & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Paul de Leeuw is terug met de talkshow Knoop & De Leeuw, waarin mensen met én zonder een (verstandelijke) beperking terugblikken op het jaar dat achter hen ligt in goed gezelschap van Paul, tafelgasten en muzikanten. 'Knoop' voortgezetNa Knoop Gala en Knoop in je zakdoek wordt de traditie voortgezet en staat Knoop & De Leeuw in het teken van mensen met een (verstandelijke) beperking. Niet alleen spelen zij een rol in het programma, ook achter de schermen doen zij er alles aan om er een mooie show van te maken. Feestelijk programmaMet spraakmakende gasten, met en zonder beperking, worden grote onderwerpen van het afgelopen jaar besproken. Er zijn optredens, gasten mogen één keer in hun leven iets bijzonders doen en het gaat over de kersttrends. Zo wordt het een mooi feestelijk programma vol humor en verrassingen. Bekijk ook Paul de Leeuw vond het lastig Hotel Hollandia te verbeteren: "Veel kijkers kwijt" Bekijk deze video » Paul de Leeuw afgekraakt door Guido den Aantrekker vanwege succes Even tot hier (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Paul de Leeuw is terug met de talkshow Knoop & De Leeuw, waarin mensen met én zonder een (verstandelijke) beperking terugblikken op het jaar dat achter hen ligt in goed gezelschap van Paul, tafelgasten en muzikanten.

'Knoop' voortgezet
Na Knoop Gala en Knoop in je zakdoek wordt de traditie voortgezet en staat Knoop & De Leeuw in het teken van mensen met een (verstandelijke) beperking. Niet alleen spelen zij een rol in het programma, ook achter de schermen doen zij er alles aan om er een mooie show van te maken.

Feestelijk programma
Met spraakmakende gasten, met en zonder beperking, worden grote onderwerpen van het afgelopen jaar besproken. Er zijn optredens, gasten mogen één keer in hun leven iets bijzonders doen en het gaat over de kersttrends. Zo wordt het een mooi feestelijk programma vol humor en verrassingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Knoop & De Leeuw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV