André Hazes: 'Roxeanne staat niet op de gastenlijst van Ahoy-concert' (video)

André Hazes: 'Roxeanne staat niet op de gastenlijst van Ahoy-concert' (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 14:26

<em>André Hazes</em>: 'Roxeanne staat niet op de gastenlijst van Ahoy-concert' (video) Hoewel er de afgelopen maanden meer woorden vuil zijn gemaakt over de Ahoy-concerten van André Hazes dan dat er publiek zou komen, staat de zanger morgen toch op te treden in een uitverkocht Ahoy, met dank aan VakantieVeilingen. RTL Boulevard sprak de zanger. FamilieVrijdag werd de boel alvast opgebouwd, maar dat is zeker niet het enige dat Hazes bezighoudt tijdens deze voorbereidingen. In meerdere interviews reflecteert Hazes uitgebreid op alle familieperikelen van de afgelopen tijd. Zo sprak hij onder andere over moeder Rachel en ook over Roxeanne, die beiden niet aanwezig zullen zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
André Hazes: 'Roxeanne staat niet op de gastenlijst van Ahoy-concert' (video)

Hoewel er de afgelopen maanden meer woorden vuil zijn gemaakt over de Ahoy-concerten van André Hazes dan dat er publiek zou komen, staat de zanger morgen toch op te treden in een uitverkocht Ahoy, met dank aan VakantieVeilingen. RTL Boulevard sprak de zanger.

Familie
Vrijdag werd de boel alvast opgebouwd, maar dat is zeker niet het enige dat Hazes bezighoudt tijdens deze voorbereidingen. In meerdere interviews reflecteert Hazes uitgebreid op alle familieperikelen van de afgelopen tijd. Zo sprak hij onder andere over moeder Rachel en ook over Roxeanne, die beiden niet aanwezig zullen zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's