Buitenhof gemist? Verschillende opvattingen bij NSC over een regering met PVV

Buitenhof gemist? Verschillende opvattingen bij NSC over een regering met PVV

<em>Buitenhof</em> gemist? Verschillende opvattingen bij <em>NSC</em> over een regering met <em>PVV</em> Opnieuw brengen de Tweede Kamerverkiezingen van 2023 een politieke aardverschuiving teweeg. Welke implicaties hebben de indrukwekkende overwinningen van NSC en PVV voor de vorming van een nieuw kabinet? In Buitenhof geeft politiek verslaggever van NRC, Lamyae Aharouay, hierover meer inzicht. Pieter Omtzigt herhaalde zijn woorden over rechtsstatelijkheid van de PVV niet dat viel @LamyaeA afgelopen woensdag op bij NSC in Enschede. Er zijn verschillende opvattingen bij NSC over een regering met PVV. 'Ik heb die nee van de campagne daar niet meer gehoord'. #buitenhof pic.twitter.com/tuwvvi1NpV— Buitenhof (@Buitenhoftv) November 26, 2023 NSC en PVVPieter Omtzigt benadrukte afgelopen woensdag bij NSC in Enschede zijn standpunt over de rechtsstatelijkheid van de PVV. Politiek verslaggever van NRC, Lamyae Aharouay, merkte op dat deze woorden niet onopgemerkt bleven. Binnen NSC zijn er verschillende meningen over een mogelijke regering met de PVV: "Ik heb die nee van de campagne daar niet meer gehoord." Bekijk de beelden van Buitenhof en een video met de vrouw van Omtzigt hierboven. Buitenhof zie je elke zondag rond 12:10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.
TV :
Sunday 26 November 2023 om 14:43

Opnieuw brengen de Tweede Kamerverkiezingen van 2023 een politieke aardverschuiving teweeg. Welke implicaties hebben de indrukwekkende overwinningen van NSC en PVV voor de vorming van een nieuw kabinet? In Buitenhof geeft politiek verslaggever van NRC, Lamyae Aharouay, hierover meer inzicht.

NSC en PVV
Pieter Omtzigt benadrukte afgelopen woensdag bij NSC in Enschede zijn standpunt over de rechtsstatelijkheid van de PVV. Politiek verslaggever van NRC, Lamyae Aharouay, merkte op dat deze woorden niet onopgemerkt bleven. Binnen NSC zijn er verschillende meningen over een mogelijke regering met de PVV: "Ik heb die nee van de campagne daar niet meer gehoord."

Bekijk de beelden van Buitenhof en een video met de vrouw van Omtzigt hierboven.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12:10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's