Pieter Omtzigt reageert op winst PVV: 'Bereid om over schaduw heen te stappen' (video)

Pieter Omtzigt reageert op winst PVV: 'Bereid om over schaduw heen te stappen' (video)

<em>Pieter Omtzigt</em> reageert op winst PVV: 'Bereid om over schaduw heen te stappen' (video) Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt heeft de grootste zetelwinst behaald van deze Tweede Kamerverkiezingen. Volgens de laatste exitpolls stijgt NSC van 0 naar 20 zetels in de Tweede Kamer. Daarmee wordt hij na de PVV (35), GL-PvdA (25) en VVD (24) de vierde partij van Nederland. Omtzigt lijkt in zijn speech de deur open te zetten naar de rechtse partij van Wilders. "Wij gaan onze verantwoordelijkheid nemen. (...) Dat is niet eenvoudig. Partijen moeten over hun schaduw heen stappen." Bekijk ook: exitpoll Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de overwinningsspeech van PVV-leider Geert Wilders Bekijk de video van Hart van Nederland met de speech van Omtzigt hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dilan Yeşilgöz feliciteert PVV en GL-PvdA na verlies: 'Valt tegen' (video) Bekijk deze video » Emotionele Frans Timmermans: 'Wij gaan de democratie verdedigen!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen onthult ruzie met Yesilgöz achter de schermen bij VI: 'Ze was woedend!' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pieter Omtzigt heeft de grootste zetelwinst behaald van deze Tweede Kamerverkiezingen. Volgens de laatste exitpolls stijgt NSC van 0 naar 20 zetels in de Tweede Kamer. Daarmee wordt hij na de PVV (35), GL-PvdA (25) en VVD (24) de vierde partij van Nederland. Omtzigt lijkt in zijn speech de deur open te zetten naar de rechtse partij van Wilders. "Wij gaan onze verantwoordelijkheid nemen. (...) Dat is niet eenvoudig. Partijen moeten over hun schaduw heen stappen."

Bekijk ook: exitpoll Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de overwinningsspeech van PVV-leider Geert Wilders

Bekijk de video van Hart van Nederland met de speech van Omtzigt hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's