Heeft Douwe Bob naast alcoholverslaving ook een drugsprobleem? (Shownieuws)

Heeft Douwe Bob naast alcoholverslaving ook een drugsprobleem? (Shownieuws)

Heeft <em>Douwe Bob</em> naast alcoholverslaving ook een drugsprobleem? (<em>Shownieuws</em>) Douwe Bob heeft een alcoholverslaving waarvoor hij in een afkickkliniek opgenomen wordt. Dat liet de zanger afgelopen weekend op Instagram weten. De aanleiding voor dit besluit was zijn betrokkenheid bij een vechtpartij. Hij reageerde daarna op de geruchten dat hij een 16-jarige jongen een klap zou hebben verkocht. Volgens Douwe Bob was de persoon in kwestie al dik in de twintig. DrugsprobleemOmdat een alcoholprobleem in de Showbizzwereld volgens Patty Brard vaak hand in hand gaat met een drugsverslaving denkt het Shownieuws-panel zeker te weten dat Douwe Bob ook een drugsprobleem heeft. Dat wordt dan vaak weggemoffeld onder het mom van Rock 'n Roll... Bekijk de Shownieuws-video over Douwe Bob hierboven. Bekijk ook Jan Smit ontslagen bij FC Volendam, bekijk de video Bekijk deze video » Zien: 'dronken Douwe Bob misdraagt zich in Abcoude' (video) Bekijk deze video » Douwe Bob boos om leugens over vechtpartij bij de AH: "Die kerel is dik in de 20" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Douwe Bob heeft een alcoholverslaving waarvoor hij in een afkickkliniek opgenomen wordt. Dat liet de zanger afgelopen weekend op Instagram weten. De aanleiding voor dit besluit was zijn betrokkenheid bij een vechtpartij. Hij reageerde daarna op de geruchten dat hij een 16-jarige jongen een klap zou hebben verkocht. Volgens Douwe Bob was de persoon in kwestie al dik in de twintig.

Drugsprobleem
Omdat een alcoholprobleem in de Showbizzwereld volgens Patty Brard vaak hand in hand gaat met een drugsverslaving denkt het Shownieuws-panel zeker te weten dat Douwe Bob ook een drugsprobleem heeft. Dat wordt dan vaak weggemoffeld onder het mom van Rock 'n Roll...

Bekijk de Shownieuws-video over Douwe Bob hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV