Douwe Bob boos om leugens over vechtpartij bij de AH: "Die kerel is dik in de 20" (video)

Douwe Bob boos om leugens over vechtpartij bij de AH: "Die kerel is dik in de 20" (video)

<em>Douwe Bob</em> boos om leugens over <em>vechtpartij</em> bij de AH: &quot;Die kerel is dik in de 20&quot; (video) Douwe Bob is betrokken geraakt bij een vechtpartij in Abcoude voor de Albert Heijn. Op de beelden is te horen dat de jongen waarmee Douwe vecht 16 jaar oud is. Douwe zegt dat dit niet waar is. Bekijk het Instagrambericht hieronder. Lees verder onder de post. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob) Afkickkliniek"Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. DIT IS NIET WAAR!!! De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20", schrijft de 30-jarige zanger maandagochtend op Instagram. "Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil." De zanger liet dit weekend op Instagram weten dat hij "een serieus alcoholprobleem" heeft. "Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis", schreef hij. Douwe Bob gaat naar een afkickkliniek in het buitenland. Bekijk de Shownieuws-video over Douwe Bob hierboven. Bekijk ook Hilarisch: Douwe Bob haalt een grap uit met paard van Sinterklaas Bekijk deze video » Zien: 'dronken Douwe Bob misdraagt zich in Abcoude' (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 27 november 2023 om 10:16

Douwe Bob is betrokken geraakt bij een vechtpartij in Abcoude voor de Albert Heijn. Op de beelden is te horen dat de jongen waarmee Douwe vecht 16 jaar oud is. Douwe zegt dat dit niet waar is. Bekijk het Instagrambericht hieronder.

Lees verder onder de post.

Afkickkliniek
"Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. DIT IS NIET WAAR!!! De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20", schrijft de 30-jarige zanger maandagochtend op Instagram. "Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil." De zanger liet dit weekend op Instagram weten dat hij "een serieus alcoholprobleem" heeft. "Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis", schreef hij. Douwe Bob gaat naar een afkickkliniek in het buitenland.

Bekijk de Shownieuws-video over Douwe Bob hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's