Mike kotst Emily's eten uit op de wc: "Vind je het niet lekker?" (video)

Mike kotst Emily's eten uit op de wc: "Vind je het niet lekker?" (video)

Mike <em>kotst</em> Emily's eten uit op de wc: &quot;Vind je het niet lekker?&quot; (video) Mike, ookwel bekend als een look a like van Elvis, en Emily hebben beiden niet heel erg veel ervaring met koken. Ze hebben geprobeerd pasta te maken, maar deze valt letterlijk in het verkeerde keelgat bij Mike. OvergevenMike vindt het eten van Emily niet lekker en neemt direct een slok water na elke hap. Emily stuurt hem naar de wc omdat Mike moet overgeven van de maatijd. "Het lag aan de saus. Het lag niet aan mij!", lacht ze. Bekijk het LLDL-fragment met Mike en Emily hierboven. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Jeffrey onder de indruk van verschijning Claudia Bekijk deze video » Zien: Elvis (Mike) in Lang Leve de Liefde geeft een show voor zijn date Emily Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 28 november 2023 om 11:32

Mike, ookwel bekend als een look a like van Elvis, en Emily hebben beiden niet heel erg veel ervaring met koken. Ze hebben geprobeerd pasta te maken, maar deze valt letterlijk in het verkeerde keelgat bij Mike.

Overgeven
Mike vindt het eten van Emily niet lekker en neemt direct een slok water na elke hap. Emily stuurt hem naar de wc omdat Mike moet overgeven van de maatijd. "Het lag aan de saus. Het lag niet aan mij!", lacht ze.

Bekijk het LLDL-fragment met Mike en Emily hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's