Zien: Elvis (Mike) in Lang Leve de Liefde geeft een show voor zijn date Emily

Zien: Elvis (Mike) in Lang Leve de Liefde geeft een show voor zijn date Emily

Zien: Elvis (Mike) in <em>Lang Leve de Liefde</em> geeft een show voor zijn date <em>Emily</em> Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. Mike haalt alles uit de kast en komt in een Elvis-pak om zijn date Emily te verrassen. Ze kan het wel waarderen. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Willem stoort zich aan uiterlijk van Ria (video) Bekijk deze video » Hilariteit in LLDL: Dave en Merilla zingen 'Kali' tijdens karaoke Bekijk deze video »
Dinsdag 28 november 2023 om 09:23

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. Mike haalt alles uit de kast en komt in een Elvis-pak om zijn date Emily te verrassen. Ze kan het wel waarderen. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's