Lang Leve de Liefde: Jeffrey onder de indruk van verschijning Claudia

Lang Leve de Liefde: Jeffrey onder de indruk van verschijning Claudia

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Jeffrey onder de indruk van verschijning Claudia In Lang Leve de Liefde gaan Jeffrey en Claudia op date. Claudia is een Onlyfans-model, maar daar schrikt haar date gelukkig niet van. Wel staan ze allebei wat anders in het leven. Jeffrey is onder de indruk van het uiterlijk van zijn date, maar andersom lijkt de aantrekking er niet echt te zijn. Kan een Hottub momentje deze date nog redden? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Opmerkelijk moment in Lang Leve De Liefde: Jamal wordt in de vijver gegooid Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Maurice begint zijn date met een leugen (video) Bekijk deze video » Emily in Lang Leve de Liefde over uiterlijk van Guido: "Ik val op jonger" Bekijk deze video »
TV :
Maandag 27 november 2023 om 21:57

In Lang Leve de Liefde gaan Jeffrey en Claudia op date. Claudia is een Onlyfans-model, maar daar schrikt haar date gelukkig niet van. Wel staan ze allebei wat anders in het leven. Jeffrey is onder de indruk van het uiterlijk van zijn date, maar andersom lijkt de aantrekking er niet echt te zijn. Kan een Hottub momentje deze date nog redden?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's