Live stream Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League)

Live stream Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League)

Kijk donderdag 30 november vanaf 20.30 uur LIVE naar Olympique Marseille - Ajax via de livestream hieronder.

Live stream <em>Olympique Marseille - Ajax</em> (groepsfase Europa League) Kijk donderdag 30 november vanaf 20.30 uur LIVE naar Olympique Marseille - Ajax via de livestream hieronder. Donderdag spelen Ajax en Olympique Marseille tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Olympique Marseille - Ajax op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Olympique Marseille - Ajax De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Live stream Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Olympique Marseille - Ajax is donderdag vanaf 20.30 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League)

Donderdag spelen Ajax en Olympique Marseille tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Olympique Marseille - Ajax op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Olympique Marseille - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Olympique Marseille - Ajax is donderdag vanaf 20.30 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV