K3-zangeres gaat na 17 jaar samenzijn scheiden (Shownieuws)

K3-zangeres gaat na 17 jaar samenzijn scheiden (Shownieuws)

Op Instagram maakte Karen Damen, voormalig K3-zangeres bekend dat zij gaat scheiden. Na 17 jaar samenzijn met Antony Van der Wee is de koek op.

André Hazes
Het nieuws is niet alleen in België ingeslagen als een bom, ook in Berkel en Rodenrijs zal het impact hebben gehad, vertelt Bart Ettekove in Shownieuws. Karen Damen is namelijk de jeugdcrush van André Hazes. Hoe diep dat zat legt Bart uit. Bekijk het in het Shownieuws fragment hieronder.

<em>K3</em>-zangeres gaat na 17 jaar samenzijn scheiden (<em>Shownieuws</em>) Op Instagram maakte Karen Damen, voormalig K3-zangeres bekend dat zij gaat scheiden. Na 17 jaar samenzijn met Antony Van der Wee is de koek op. André HazesHet nieuws is niet alleen in België ingeslagen als een bom, ook in Berkel en Rodenrijs zal het impact hebben gehad, vertelt Bart Ettekove in Shownieuws. Karen Damen is namelijk de jeugdcrush van André Hazes. Hoe diep dat zat legt Bart uit. Bekijk het in het Shownieuws fragment hieronder. Bekijk ook FC Volendam-gate: waarom is Jan Smit zo boos? (Shownieuws) Bekijk deze video » Goedele Liekens: 'Door deze voorwerpen in mijn lichaam sloeg MRI-scanner bijna op tilt' Bekijk deze video » Bram Moszkowicz: 'Roy Donders riskeert 3 maanden cel met illegale behandelingen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV