Richard in Lang Leve de Liefde houdt wel van ordinaire vrouwen als Marion

Richard in Lang Leve de Liefde houdt wel van ordinaire vrouwen als Marion

In Lang Leve de Liefde legt Marion uit wat zij 'ordinair' vindt en geeft als voorbeeld een 'Tokkie' of ma Flodder. Wat Richard betreft zijn tattoos en piercings al ordinair. Het toeval wil dat Marion minstens een piercing heeft maar gelukkig houdt Richard wel van ordinair!

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Richard in <em>Lang Leve de Liefde</em> houdt wel van ordinaire vrouwen als Marion In Lang Leve de Liefde legt Marion uit wat zij 'ordinair' vindt en geeft als voorbeeld een 'Tokkie' of ma Flodder. Wat Richard betreft zijn tattoos en piercings al ordinair. Het toeval wil dat Marion minstens een piercing heeft maar gelukkig houdt Richard wel van ordinair! Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Elvis (Mike) in Lang Leve de Liefde geeft een show voor zijn date Emily Bekijk deze video » Vriendin van Jeffrey mag Onlyfans-model of porno actrice zijn (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Paardenmeisje Emily brengt paard mee naar date! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV