Lang Leve de Liefde: Paardenmeisje Emily brengt paard mee naar date!

Lang Leve de Liefde: Paardenmeisje Emily brengt paard mee naar date!

Geen prins op het witte paard maar een prinses! In lang leve de liefde gaan Emily en Mike op date. Emily komt gelijk met de deur in huis vallen, want ze heeft haar paard gezellig meegenomen naar haar date. Mike doet leuk mee en probeert vrienden te worden met het paard. Verder op de in de date proberen de twee elkaar te verleiden, maar niet elke actie gaat even soepel. Rijden ze samen het huis uit?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Paardenmeisje Emily brengt paard mee naar date! Geen prins op het witte paard maar een prinses! In lang leve de liefde gaan Emily en Mike op date. Emily komt gelijk met de deur in huis vallen, want ze heeft haar paard gezellig meegenomen naar haar date. Mike doet leuk mee en probeert vrienden te worden met het paard. Verder op de in de date proberen de twee elkaar te verleiden, maar niet elke actie gaat even soepel. Rijden ze samen het huis uit? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Maurice begint zijn date met een leugen (video) Bekijk deze video » Emily in Lang Leve de Liefde over uiterlijk van Guido: "Ik val op jonger" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Jeffrey onder de indruk van verschijning Claudia Bekijk deze video » Zien: Elvis (Mike) in Lang Leve de Liefde geeft een show voor zijn date Emily Bekijk deze video » Mike kotst Emily's eten uit op de wc: "Vind je het niet lekker?" (video) Bekijk deze video » Vriendin van Jeffrey mag Onlyfans-model of porno actrice zijn (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV