De Bondgenoten spelen 'kletspot' en doen vertrouwelijke kwesties uit de doeken (video)

De Bondgenoten spelen 'kletspot' en doen vertrouwelijke kwesties uit de doeken (video)

<em>De Bondgenoten</em> spelen 'kletspot' en doen vertrouwelijke kwesties uit de doeken (video) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Vanavond in De Bondgenoten speelt een select groepje een vragenspelletje, de 'kletspot'. Zo komen we achter interessante kwesties als wie vertrouwt Donna niet, wie moet weg uit de loods als het aan Jelle ligt en naar welk land wil hij absoluut niet? Bekijk het fragment uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten gemist? Casper en Jorim tonen hun ware aard tijdens felle discussie over boodschappen Bekijk deze video » Spanningen tussen 'bedgenoten' Casper en Jorim lopen op in De Bondgenoten Bekijk deze video » ZIEN: ontplofte Jorrit gooit met bierflesje in De Bondgenoten, 'Wat is je probleem!?' Bekijk deze video »

Vanavond in De Bondgenoten speelt een select groepje een vragenspelletje, de 'kletspot'. Zo komen we achter interessante kwesties als wie vertrouwt Donna niet, wie moet weg uit de loods als het aan Jelle ligt en naar welk land wil hij absoluut niet? Bekijk het fragment uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV