De Bondgenoten gemist? Casper en Jorim tonen hun ware aard tijdens felle discussie over boodschappen

De Bondgenoten gemist? Casper en Jorim tonen hun ware aard tijdens felle discussie over boodschappen

<em>De Bondgenoten</em> gemist? <em>Casper en Jorim</em> tonen hun ware aard tijdens <em>felle discussie</em> over boodschappen In De Bondgenoten draait alles om strijd, strategie, teamwork en meesterlijke manipulatie. Zestien deelnemers delen een luxe locatie en worden in vier teams verdeeld. Gedurende een maand fungeren de teamleden als elkaars bondgenoten, waarbij ze elkaar hard nodig hebben om kans te maken op de hoofdprijs van 100.000 euro. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Team GierenBinnen team Gieren verloopt de samenwerking niet geheel vlekkeloos. Jorim en Casper hebben een discussie over de boodschappen, en het lukt teamgenoot Donna niet om de twee tot bedaren te brengen. "Het is geen Ponypark Slagharen, hé", aldus een geïrriteerde Casper. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Video: Sylvia verlaat De Bondgenoten na uit de hand gelopen ruzie met Jorrit Bekijk deze video » Jorrit heeft hoge eigendunk: "In de ranking sta ik solo bovenaan" (De Bondgenoten) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 19 november 2023 om 16:32

In De Bondgenoten draait alles om strijd, strategie, teamwork en meesterlijke manipulatie. Zestien deelnemers delen een luxe locatie en worden in vier teams verdeeld. Gedurende een maand fungeren de teamleden als elkaars bondgenoten, waarbij ze elkaar hard nodig hebben om kans te maken op de hoofdprijs van 100.000 euro.

Tekst gaat verder onder de video.

Team Gieren
Binnen team Gieren verloopt de samenwerking niet geheel vlekkeloos. Jorim en Casper hebben een discussie over de boodschappen, en het lukt teamgenoot Donna niet om de twee tot bedaren te brengen. "Het is geen Ponypark Slagharen, hé", aldus een geïrriteerde Casper.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's