Spanningen tussen 'bedgenoten' Casper en Jorim lopen op in De Bondgenoten

Spanningen tussen 'bedgenoten' Casper en Jorim lopen op in De Bondgenoten

Dinsdag 21 november 2023 om 16:35

In team 'Gieren' van De Bondgenoten komen de onderlinge spanningen eindelijk tot een uitbarsting. De 'bedgenoten' Casper en Jorim hebben een flinke ruzie. Bekijk het fragment uit De Bondgenoten hieronder.

Spanningen tussen 'bedgenoten' Casper en Jorim lopen op in <em>De Bondgenoten</em> In team 'Gieren' van De Bondgenoten komen de onderlinge spanningen eindelijk tot een uitbarsting. De 'bedgenoten' Casper en Jorim hebben een flinke ruzie. Bekijk het fragment uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Video: Sylvia verlaat De Bondgenoten na uit de hand gelopen ruzie met Jorrit Bekijk deze video » Jorrit heeft hoge eigendunk: "In de ranking sta ik solo bovenaan" (De Bondgenoten) Bekijk deze video » De Bondgenoten gemist? Casper en Jorim tonen hun ware aard tijdens felle discussie over boodschappen Bekijk deze video »
TV :

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's