Video: 24-jarige Renée Schuurmans uit Den Bosch maakt videoclip voor Ed Sheeran

Video: 24-jarige Renée Schuurmans uit Den Bosch maakt videoclip voor Ed Sheeran

Woensdag 29 november 2023 om 21:03

Stel je voor dat je een groot fan bent van een wereldartiest en altijd al iets met of voor diegene zou willen doen. Die kans lijkt vrijwel onmogelijk, maar Ed Sheeran opende deze mogelijkheid voor zijn miljoenen fans. Voor zijn laatste album Autumn Variations mochten fans van de zanger muziekvideo's toesturen en één daarvan wordt vandaag officieel uitgebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: 24-jarige <em>Renée Schuurmans</em> uit <em>Den Bosch</em> maakt videoclip voor <em>Ed Sheeran</em> Stel je voor dat je een groot fan bent van een wereldartiest en altijd al iets met of voor diegene zou willen doen. Die kans lijkt vrijwel onmogelijk, maar Ed Sheeran opende deze mogelijkheid voor zijn miljoenen fans. Voor zijn laatste album Autumn Variations mochten fans van de zanger muziekvideo's toesturen en één daarvan wordt vandaag officieel uitgebracht. Tekst gaat verder onder de video. Renée SchuurmansUit alle inzendingen is de 24-jarige Renée Schuurmans uit Den Bosch gekozen met haar video voor het nummer Blue. Ze is natuurlijk door het dolle heen, en RTL Boulevard had een gesprek met haar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 24-jarige Renée Schuurmans uit Den Bosch maakt videoclip voor Ed Sheeran

Renée Schuurmans
Uit alle inzendingen is de 24-jarige Renée Schuurmans uit Den Bosch gekozen met haar video voor het nummer Blue. Ze is natuurlijk door het dolle heen, en RTL Boulevard had een gesprek met haar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's