Hart van Nederland: agenten onwel door giftige luchten in drugslab in Overdinkel

Hart van Nederland: agenten onwel door giftige luchten in drugslab in Overdinkel

<em>Hart van Nederland</em>: agenten onwel door giftige luchten in drugslab in <em>Overdinkel</em> Na klachten over stankoverlast is de politie een drugslab in het Twentse Overdinkel binnengevallen. Daarbij zijn agenten onwel geworden vanwege de giftige luchten die vaak in een dergelijk lab hangen. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft verschillende mensen aangehouden die verhoord zullen worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Weinig Sinterklaasversiering in etalages: is dit de reden daarvoor? Bekijk deze video » Omtzigt na overleg met verkenner Plasterk: 'Niet klaar om kabinetsonderhandeling te starten' Bekijk deze video » Schaatskoorts laait op: eerste natuurijsmarathon komend weekend in Winterswijk? (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na klachten over stankoverlast is de politie een drugslab in het Twentse Overdinkel binnengevallen. Daarbij zijn agenten onwel geworden vanwege de giftige luchten die vaak in een dergelijk lab hangen. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft verschillende mensen aangehouden die verhoord zullen worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV