Schaatskoorts laait op: eerste natuurijsmarathon komend weekend in Winterswijk? (Hart van Nederland)

Schaatskoorts laait op: eerste natuurijsmarathon komend weekend in Winterswijk? (Hart van Nederland)

Met aanhoudend lage temperaturen onder het vriespunt laait de schaatskoorts op. Wordt komend weekend al de eerste natuurijsmarathon gereden in Winterswijk? Of wint Burgum?

Tekst gaat verder onder de video.

Schaatskoorts laait op: eerste natuurijsmarathon komend weekend in Winterswijk? (<em>Hart van Nederland</em>) Met aanhoudend lage temperaturen onder het vriespunt laait de schaatskoorts op. Wordt komend weekend al de eerste natuurijsmarathon gereden in Winterswijk? Of wint Burgum? Tekst gaat verder onder de video. ZaterdagochtendSchaatsbond KNSB houdt er ernstig rekening mee dat 'It sil heve'. Verschillende ijsverenigingen zijn al druk in de weer maar blijven realistisch. In Winterswijk gaan ze er helemaal voor en doen ze er alles aan om de ijsbaan optimaal klaar te maken. Volgens ijsmeester Hendrik zou er zaterdagochtend een kans zijn dat de eerste natuurijsmarathon in Winterswijk wordt gereden. Weerman Dennis Wilt houdt een slag om de arm: "Het lijkt me best wel spannend!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Weinig Sinterklaasversiering in etalages: is dit de reden daarvoor? Bekijk deze video » Omtzigt na overleg met verkenner Plasterk: 'Niet klaar om kabinetsonderhandeling te starten' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zaterdagochtend
Schaatsbond KNSB houdt er ernstig rekening mee dat 'It sil heve'. Verschillende ijsverenigingen zijn al druk in de weer maar blijven realistisch. In Winterswijk gaan ze er helemaal voor en doen ze er alles aan om de ijsbaan optimaal klaar te maken. Volgens ijsmeester Hendrik zou er zaterdagochtend een kans zijn dat de eerste natuurijsmarathon in Winterswijk wordt gereden. Weerman Dennis Wilt houdt een slag om de arm: "Het lijkt me best wel spannend!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV