Groot nieuws: onder voorwaarde komt André van Duin naar Vandaag Inside LIVE op 10 december

Groot nieuws: onder voorwaarde komt André van Duin naar Vandaag Inside LIVE op 10 december

Onder voorwaarde heeft André van Duin toegezegd te gast te zijn bij Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome op zondag 10 december, kondigde Wilfred Genee woensdag aan in de uitzending. Welke voorwaarde dat is ligt voor de hand of op het hoofd...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Groot nieuws: onder voorwaarde komt <em>André van Duin</em> naar <em>Vandaag Inside LIVE</em> op 10 december Onder voorwaarde heeft André van Duin toegezegd te gast te zijn bij Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome op zondag 10 december, kondigde Wilfred Genee woensdag aan in de uitzending. Welke voorwaarde dat is ligt voor de hand of op het hoofd... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Natuurlijk kunnen de grappen van Jiskefet nog steeds' Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Yesilgöz (VVD): 'Onvolwassen, ze blijkt niet klaar voor haar functie' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV