Video: kaarten VI Live-show in de Ziggo Dome spotgoedkoop aangeboden via VakantieVeilingen

Video: kaarten VI Live-show in de Ziggo Dome spotgoedkoop aangeboden via VakantieVeilingen

Woensdag 29 november 2023 om 21:34

Het zal trouwe volgers van het programma Vandaag Inside niet zijn ontgaan dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp alle registers opentrekken om kaarten te verkopen voor hun VI Live-show op 10 december in de Ziggo Dome. Ondanks het immense succes van hun programma lijkt de kaartverkoop echter niet vlekkeloos te verlopen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: kaarten <em>VI Live-show</em> in de <em>Ziggo Dome</em> spotgoedkoop aangeboden via <em>VakantieVeilingen</em> Het zal trouwe volgers van het programma Vandaag Inside niet zijn ontgaan dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp alle registers opentrekken om kaarten te verkopen voor hun VI Live-show op 10 december in de Ziggo Dome. Ondanks het immense succes van hun programma lijkt de kaartverkoop echter niet vlekkeloos te verlopen. Tekst gaat verder onder de video. VakantieveilingenVergelijkbaar met André Hazes worden deze kaartjes nu ook tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden op Vakantieveilingen. Wilfred heeft in RTL Boulevard gereageerd op deze opmerkelijke ontwikkelingen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: kaarten VI Live-show in de Ziggo Dome spotgoedkoop aangeboden via VakantieVeilingen

Vakantieveilingen
Vergelijkbaar met André Hazes worden deze kaartjes nu ook tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden op Vakantieveilingen. Wilfred heeft in RTL Boulevard gereageerd op deze opmerkelijke ontwikkelingen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's