Ahmed Aboutaleb na winst PVV: 'Ik ga mijn Koran morgen echt niet uit het raam gooien' (video)

Ahmed Aboutaleb na winst PVV: 'Ik ga mijn Koran morgen echt niet uit het raam gooien' (video)

Woensdag 22 november 2023 om 23:04

PVV is de grote winnaar van de verkiezingen, volgens de eerste exitpoll van Ipsos in opdracht van NOS en RTL. Geert Wilders reageerde natuurlijk uitgelaten, hoe reageert de rest op de uitslag? Ahmed Aboutaleb (GroenLinks-PvdA) roept bij Beau op tot kalmte, 'ook als je je nu niet gehoord voelt'.

Lees verder onder de video.


Aboutaleb
Op RTL4 zit de tafel van de talkshow Beau vol met mensen die de uitslag van de Tweede Kamerverkiezing duiden. Zo ook Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, die pleit voor kalmte en wijst op de sterke Nederlandse democratie. "Ik ga mijn Koran morgen echt niet uit het raam gooien."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven, hieronder zie je eerste reacties van partijen op de exitpoll. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Ahmed Aboutaleb na winst PVV: 'Ik ga mijn Koran morgen echt niet uit het raam gooien' (video) Ahmed Aboutaleb (PvdA) reageert op verkiezingswinst PVV: 'Felicitatie op zijn plaats' (video) Bekijk deze video » PVV is de grote winnaar van de verkiezingen, volgens de eerste exitpoll van Ipsos in opdracht van NOS en RTL. Geert Wilders reageerde natuurlijk uitgelaten, hoe reageert de rest op de uitslag? Ahmed Aboutaleb (GroenLinks-PvdA) roept bij Beau op tot kalmte, 'ook als je je nu niet gehoord voelt'. Lees verder onder de video. Eerste exitpoll Tweede Kamerverkiezingen: PVV naar 35 zetels, duidelijke winnaar (video) Bekijk deze video » AboutalebOp RTL4 zit de tafel van de talkshow Beau vol met mensen die de uitslag van de Tweede Kamerverkiezing duiden. Zo ook Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, die pleit voor kalmte en wijst op de sterke Nederlandse democratie. "Ik ga mijn Koran morgen echt niet uit het raam gooien." Bekijk het fragment uit Beau hierboven, hieronder zie je eerste reacties van partijen op de exitpoll. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Van stembus naar uitslag: het geheim achter de snelheid van de exitpoll Bekijk deze video » Tweede exitpoll Tweede Kamerverkiezingen: PVV blijft de grootste, GL-PvdA tweede (video) Bekijk deze video » Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Actuele video's

Meer actuele video's