Nieuwssites worden tussen 11:00 en 12:00 uur niet bijgewerkt vanwege staking (Hart van Nederland)

Nieuwssites worden tussen 11:00 en 12:00 uur niet bijgewerkt vanwege staking (Hart van Nederland)

Nieuwssites worden tussen 11:00 en 12:00 uur niet bijgewerkt vanwege <em>staking</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Hart van Nederland meldt dat diverse nieuwssites vandaag vanwege een staking tussen 11:00 en 12:00 uur niet worden bijgewerkt. Grote kans dat je oud nieuws ziet staan op onder andere de sites van nu.nl, NRC, De Volkskrant, Trouw en lokale nieuwssites. De werknemers eisen een loonsverhoging van 15%. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: agenten onwel door giftige luchten in drugslab in Overdinkel Bekijk deze video » DENK vindt PVV ramp voor mensenrechten en praat niet met Plasterk (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hollywood-comeback: sterren verschijnen op rode lopers na langdurige staking Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hart van Nederland meldt dat diverse nieuwssites vandaag vanwege een staking tussen 11:00 en 12:00 uur niet worden bijgewerkt. Grote kans dat je oud nieuws ziet staan op onder andere de sites van nu.nl, NRC, De Volkskrant, Trouw en lokale nieuwssites. De werknemers eisen een loonsverhoging van 15%.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV