Hadden Neymar en Bruna sekscontract met afspraken over vreemdgaan? (Shownieuws)

Hadden Neymar en Bruna sekscontract met afspraken over vreemdgaan? (Shownieuws)

Voetbalster Neymar en zijn vriendin Bruna Biancardi gaan anderhalve maand na de geboorte van hun dochtertje Mavie uit elkaar. Of was er al geen sprake meer van een relatie?

Tekst gaat verder onder de video.

Hadden <em>Neymar</em> en Bruna sekscontract met afspraken over vreemdgaan? (<em>Shownieuws</em>) Voetbalster Neymar en zijn vriendin Bruna Biancardi gaan anderhalve maand na de geboorte van hun dochtertje Mavie uit elkaar. Of was er al geen sprake meer van een relatie? Tekst gaat verder onder de video. SekscontractDe twee schijnen een sekscontract gehad te hebben met afspraken over vreemdgaan. Onlangs ging Neymar nog door het stof om zijn ontrouw goed te maken. In Shownieuws legt Bart van Ettekoven een en ander uit. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. K3-zangeres gaat na 17 jaar samenzijn scheiden (Shownieuws) Bekijk deze video » Modeontwerpster Iris van Herpen kleedt vele beroemdheden waaronder Máxima (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sekscontract
De twee schijnen een sekscontract gehad te hebben met afspraken over vreemdgaan. Onlangs ging Neymar nog door het stof om zijn ontrouw goed te maken. In Shownieuws legt Bart van Ettekoven een en ander uit.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV