Video: wereldberoemde voetballer maakt vreemdgaan op zwangere partner bekend

Video: wereldberoemde voetballer maakt vreemdgaan op zwangere partner bekend

Vrijdag 23 juni 2023 om 14:20

Neymar da Silva Santos Júnior heeft via een opmerkelijke Instagram-post toegegeven dat hij ontrouw is geweest. In zijn bericht betuigt de wereldberoemde voetballer spijt over zijn actie en toont hij bewustzijn van het verdriet dat hij heeft veroorzaakt bij de Braziliaanse influencer Bruna Biancardi, die op dit moment zwanger is van hun kind.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>wereldberoemde voetballer</em> maakt <em>vreemdgaan</em> op <em>zwangere partner</em> bekend Neymar da Silva Santos Júnior heeft via een opmerkelijke Instagram-post toegegeven dat hij ontrouw is geweest. In zijn bericht betuigt de wereldberoemde voetballer spijt over zijn actie en toont hij bewustzijn van het verdriet dat hij heeft veroorzaakt bij de Braziliaanse influencer Bruna Biancardi, die op dit moment zwanger is van hun kind. Tekst gaat verder onder de video. Neymar door het stofDe voetballer van Paris Saint-Germain doet dit nadat de Braziliaanse blogger Fernanda Campos openbaar heeft gemaakt dat ze seks met hem heeft gehad. "Ik doe dit voor jullie tweeën en onze familie", richt hij zich op zijn zwangere vriendin en nog ongeboren kind, om Bruna vervolgens duidelijk te maken dat hij niet zonder haar wil leven. "Ik heb jou wél nodig in ONS leven." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Dus het vreemdgaan van Freek (van Suzan) is waar' Bekijk deze video » Bizar: zo heeft Shakira haar ex Pique betrapt (video) Bekijk deze video » Mattie Valk speelde onterecht slachtoffer: "Kirsten mocht vreemdgaan" Bekijk deze video »
Entertainment :

Neymar door het stof
De voetballer van Paris Saint-Germain doet dit nadat de Braziliaanse blogger Fernanda Campos openbaar heeft gemaakt dat ze seks met hem heeft gehad. "Ik doe dit voor jullie tweeën en onze familie", richt hij zich op zijn zwangere vriendin en nog ongeboren kind, om Bruna vervolgens duidelijk te maken dat hij niet zonder haar wil leven. "Ik heb jou wél nodig in ONS leven."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's