Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht

Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht

Donderdagochtend rond 09:50 uur vond er in zeer dichte mist een ongeval plaats tussen twee vrachtwagens op de A58, nabij Kapelle. De vrachtwagens reden achterop elkaar net voorbij de afslag Kapelle, in de richting van Vlissingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Grote ravage op <em>A58 bij Kapelle</em>: vrachtwagens botsen in <em>dichte mist</em>, chauffeur naar <em>ziekenhuis</em> gebracht Donderdagochtend rond 09:50 uur vond er in zeer dichte mist een ongeval plaats tussen twee vrachtwagens op de A58, nabij Kapelle. De vrachtwagens reden achterop elkaar net voorbij de afslag Kapelle, in de richting van Vlissingen. Tekst gaat verder onder de video. Chauffeur naar ziekenhuis gebrachtHet ongeval veroorzaakte aanzienlijke schade op de A58, waardoor de snelweg volledig werd afgesloten. De brandweer moest één van de chauffeurs uit zijn cabine bevrijden, en hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De andere chauffeur bleef ongedeerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Trambotsing Leidschendam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Zien: 82-jarige automobilist uit Winschoten komt om het leven door eenzijdig ongeluk Bekijk deze video » Ravage in beeld: kettingbotsing op A58 bij Goes eist twee gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chauffeur naar ziekenhuis gebracht
Het ongeval veroorzaakte aanzienlijke schade op de A58, waardoor de snelweg volledig werd afgesloten. De brandweer moest één van de chauffeurs uit zijn cabine bevrijden, en hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De andere chauffeur bleef ongedeerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's