Ravage in beeld: kettingbotsing op A58 bij Goes eist twee gewonden

Ravage in beeld: kettingbotsing op A58 bij Goes eist twee gewonden

Donderdag 30 november 2023 om 13:18

Donderdagochtend is de rijbaan richting Vlissingen volledig afgesloten geweest vanwege een kettingbotsing op de A58 ter hoogte van Goes. Volgens de politie Zeeland waren vier personenauto's bij het ongeval betrokken. De aanrijding resulteerde in een aanzienlijke file.

Tekst gaat verder onder de video.

Ravage in beeld: kettingbotsing op <em>A58 bij Goes</em> eist <em>twee gewonden</em> Donderdagochtend is de rijbaan richting Vlissingen volledig afgesloten geweest vanwege een kettingbotsing op de A58 ter hoogte van Goes. Volgens de politie Zeeland waren vier personenauto's bij het ongeval betrokken. De aanrijding resulteerde in een aanzienlijke file. Tekst gaat verder onder de video. KettingbotsingNaar aanleiding van de kettingbotsing kwamen de politie, brandweer en minstens twee ambulances ter plaatse. Volgens de politie Zeeland raakten twee personen gewond, maar was een ziekenhuisopname niet nodig. Het incident is "met een sisser afgelopen", meldde de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: 82-jarige automobilist uit Winschoten komt om het leven door eenzijdig ongeluk Bekijk deze video » Hart van Nederland: agenten onwel door giftige luchten in drugslab in Overdinkel Bekijk deze video »
Nieuws :

Kettingbotsing
Naar aanleiding van de kettingbotsing kwamen de politie, brandweer en minstens twee ambulances ter plaatse. Volgens de politie Zeeland raakten twee personen gewond, maar was een ziekenhuisopname niet nodig. Het incident is "met een sisser afgelopen", meldde de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's