Danny laat niets onbesproken in Lang Leve De Liefde: 'Heb pas een keer seks gehad'

Danny laat niets onbesproken in Lang Leve De Liefde: 'Heb pas een keer seks gehad'

Danny krijgt in Lang Leve De Liefde de vraag: Wat is zijn gekste slaapkamer avontuur? Hij deelt dat hij nog maar een keer seks heeft gehad. Michelle lijkt opgelucht dat de vraag niet aan haar is gesteld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Danny</em> laat niets onbesproken in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Heb pas een keer seks gehad' Danny krijgt in Lang Leve De Liefde de vraag: Wat is zijn gekste slaapkamer avontuur? Hij deelt dat hij nog maar een keer seks heeft gehad. Michelle lijkt opgelucht dat de vraag niet aan haar is gesteld. Tekst gaat verder onder de video. In de autoAls Danny haar dezelfde vraag stelt, vertelt ze dat ze ook weleens buiten de slaapkamer avontuur heeft gezocht, zoals in de auto bijvoorbeeld. Danny deelt met Michelle dat hij momenteel bezig is met het halen van zijn rijbewijs. Zou Danny ergens naar hinten? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijk moment in Lang Leve De Liefde: Jamal wordt in de vijver gegooid Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Maurice begint zijn date met een leugen (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de auto
Als Danny haar dezelfde vraag stelt, vertelt ze dat ze ook weleens buiten de slaapkamer avontuur heeft gezocht, zoals in de auto bijvoorbeeld. Danny deelt met Michelle dat hij momenteel bezig is met het halen van zijn rijbewijs. Zou Danny ergens naar hinten?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV