Verklapt Jacqueline Govaert hier de inzending voor het Songfestival? 'Iedereen zingt ook live'

Verklapt Jacqueline Govaert hier de inzending voor het Songfestival? 'Iedereen zingt ook live'

Jacqueline Govaert is een van de muziekexperts in de songfestival selectiecommissie en heeft daarmee een stem in wie Nederland zal vertegenwoordigen in Zweden. Voor de camera van RTL Boulevard deelt ze alvast enkele inzichten.

Tekst gaat verder onder de video.

Verklapt <em>Jacqueline Govaert</em> hier de <em>inzending</em> voor het <em>Songfestival</em>? 'Iedereen zingt ook live' Jacqueline Govaert is een van de muziekexperts in de songfestival selectiecommissie en heeft daarmee een stem in wie Nederland zal vertegenwoordigen in Zweden. Voor de camera van RTL Boulevard deelt ze alvast enkele inzichten. Tekst gaat verder onder de video. Jacqueline Govaert"Ja, ik heb al wel dingen gehoord. Het wordt heel erg leuk, en ik heb er een goed gevoel bij. Iedereen zingt ook live, inderdaad," aldus Jacqueline Govaert tegenover RTL Boulevard. Naast Jacqueline werd ook Jaap Reesema dit jaar toegevoegd aan de selectiecommissie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Eurovisie Songfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Bekijk deze video » Aran Bade heeft slecht Songfestival-nieuws voor de Bankzitters: 'Zitten er helaas niet bij' Bekijk deze video » Zien: Joost Klein topfavoriet om Nederland te vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival in Malmö Bekijk deze video »
TV :
Verklapt Jacqueline Govaert hier de inzending voor het Songfestival? 'Iedereen zingt ook live'

Jacqueline Govaert
"Ja, ik heb al wel dingen gehoord. Het wordt heel erg leuk, en ik heb er een goed gevoel bij. Iedereen zingt ook live, inderdaad," aldus Jacqueline Govaert tegenover RTL Boulevard. Naast Jacqueline werd ook Jaap Reesema dit jaar toegevoegd aan de selectiecommissie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV