Aran Bade heeft slecht Songfestival-nieuws voor de Bankzitters: 'Zitten er helaas niet bij'

Aran Bade heeft slecht Songfestival-nieuws voor de Bankzitters: 'Zitten er helaas niet bij'

Woensdag 15 november 2023 om 21:01

Met nog zes weken te gaan tot het nieuwe jaar begint, nadert ook de ontknoping van de vraag die Songfestival-minnend Nederland al even bezighoudt: wie gaat er volgend jaar voor ons naar het Songfestival?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Aran Bade</em> heeft slecht <em>Songfestival-nieuws</em> voor <em>de Bankzitters</em>: 'Zitten er helaas niet bij' Met nog zes weken te gaan tot het nieuwe jaar begint, nadert ook de ontknoping van de vraag die Songfestival-minnend Nederland al even bezighoudt: wie gaat er volgend jaar voor ons naar het Songfestival? Tekst gaat verder onder de video. De BankzittersEntertainmentdeskundige Aran Bade heeft een rondje gebeld en deelt ons in RTL Boulevard mee welke artiesten het in ieder geval niet zijn geworden. "Ik denk dat de Bankzitters te horen hebben gekregen, 'jullie zitten er helaas niet bij, doe ermee wat je wilt', want dat horen we heel veel terug", aldus Aran Bade. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Aran Bade heeft slecht Songfestival-nieuws voor de Bankzitters: 'Zitten er helaas niet bij'

De Bankzitters
Entertainmentdeskundige Aran Bade heeft een rondje gebeld en deelt ons in RTL Boulevard mee welke artiesten het in ieder geval niet zijn geworden. "Ik denk dat de Bankzitters te horen hebben gekregen, 'jullie zitten er helaas niet bij, doe ermee wat je wilt', want dat horen we heel veel terug", aldus Aran Bade.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's