Zien: Joost Klein topfavoriet om Nederland te vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival in Malmö

Zien: Joost Klein topfavoriet om Nederland te vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival in Malmö

Vrijdag 17 november 2023 om 14:25

Na de teleurstelling van Mia Nicolai en Dion Cooper op het songfestival vorig jaar, streeft Nederland dit jaar opnieuw naar de overwinning. Hoewel sommige artiesten afgelopen week te horen kregen dat ze helaas niet naar Malmö mogen reizen, blijft artiest Joost Klein nog steeds in de race.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Joost Klein</em> topfavoriet om <em>Nederland</em> te vertegenwoordigen op <em>Eurovisiesongfestival</em> in <em>Malmö</em> Na de teleurstelling van Mia Nicolai en Dion Cooper op het songfestival vorig jaar, streeft Nederland dit jaar opnieuw naar de overwinning. Hoewel sommige artiesten afgelopen week te horen kregen dat ze helaas niet naar Malmö mogen reizen, blijft artiest Joost Klein nog steeds in de race. Tekst gaat verder onder de video. EurovisiesongfestivalJoost Klein is niet de enige bekende artiest die recentelijk interesse heeft getoond in het songfestival. Ook artiesten zoals Bankzitters, April Darby en Numidia zien een deelname aan het Eurovisiesongfestival wel zitten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Eurovisie Songfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Bekijk deze video » Aran Bade heeft slecht Songfestival-nieuws voor de Bankzitters: 'Zitten er helaas niet bij' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Joost Klein topfavoriet om Nederland te vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival in Malmö

Eurovisiesongfestival
Joost Klein is niet de enige bekende artiest die recentelijk interesse heeft getoond in het songfestival. Ook artiesten zoals Bankzitters, April Darby en Numidia zien een deelname aan het Eurovisiesongfestival wel zitten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's