Even Tot Hier: Hoofdpiet is een dagje mantelzorger

Even Tot Hier: Hoofdpiet is een dagje mantelzorger

<em>Even Tot Hier</em>: <em>Hoofdpiet</em> is een dagje mantelzorger Het is moeilijk om in Nederland mantelzorger te zijn. Veel werk naast je eigen werk en te weinig vergoeding. De Hoofdpiet van Sinterklaas duikt op in de studio om het te hebben over de druk op de mantelzorg. Hij gaat op pad om zijn handen vies te maken en zelf te zien hoe het is om mantelzorger te zijn. Wat lijkt de Hoofdpiet eigenlijk veel op Niels van der Laan. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier schrikt niet van verstrooide Joe Biden: 'Gewend van Mark Rutte' (video) Bekijk deze video » Zien: Niels en Jeroen spelen val in Op1 na in Even Tot Hier (video) Bekijk deze video » ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet' Bekijk deze video » Even tot Hier zet Imca Marina in het zonlicht: 'geen vliegtuig naar Spanje' Bekijk deze video » Even Tot Hier: een simpel liedje van één minuut over flitsbezorgers Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Niels en Jeroen kraken Songfestival-inzendingen af Bekijk deze video » Zien: Even tot hier-heren hangen in de Wall of Fame van Beeld & Geluid Bekijk deze video » Zien! Even tot hier: beter voor het klimaat en iedereen wil toch van Gerard Joling af (video) Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier: Hoofdpiet is een dagje mantelzorger

Het is moeilijk om in Nederland mantelzorger te zijn. Veel werk naast je eigen werk en te weinig vergoeding. De Hoofdpiet van Sinterklaas duikt op in de studio om het te hebben over de druk op de mantelzorg. Hij gaat op pad om zijn handen vies te maken en zelf te zien hoe het is om mantelzorger te zijn. Wat lijkt de Hoofdpiet eigenlijk veel op Niels van der Laan.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV