Sinterklaas geheim onthuld: dit zijn de lekkerste chocoladeletters uit de supermarkt

Sinterklaas geheim onthuld: dit zijn de lekkerste chocoladeletters uit de supermarkt

Donderdag 23 november 2023 om 12:46

Het tijdschrift Foodies heeft onderzocht welke chocoladeletters het lekkerst zijn en verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Sinterklaas, maak aantekeningen, want Tim, Rick, Niels en Florentien van Radio 538 hebben gesproken met de eindredacteur Bas Erkens om de uitslag te horen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sinterklaas geheim</em> onthuld: dit zijn de <em>lekkerste chocoladeletters</em> uit de <em>supermarkt</em> Het tijdschrift Foodies heeft onderzocht welke chocoladeletters het lekkerst zijn en verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Sinterklaas, maak aantekeningen, want Tim, Rick, Niels en Florentien van Radio 538 hebben gesproken met de eindredacteur Bas Erkens om de uitslag te horen. Tekst gaat verder onder de video. Lekkerste chocoladelettersNa zorgvuldige tests en het invullen van alle formulieren komt er een duidelijke winnaar naar voren. Volgens het testpanel zijn de lekkerste chocoladeletters overduidelijk die van Tony's Chocolonely (€ 3,39 voor 180 gram), met een eindcijfer van 7,6. Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven. Bekijk ook Heftig: zo duur worden chocoladepepernoten (video) Bekijk deze video » De intocht van Sinterklaas is begonnen! De Goedheiligman komt aan in nat weer Bekijk deze video » Vivé en Claire bij Sinterklaasintocht: Maxime Meiland geniet enorm (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Lekkerste chocoladeletters
Na zorgvuldige tests en het invullen van alle formulieren komt er een duidelijke winnaar naar voren. Volgens het testpanel zijn de lekkerste chocoladeletters overduidelijk die van Tony's Chocolonely (€ 3,39 voor 180 gram), met een eindcijfer van 7,6.

Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's