Ongemakkelijk moment in Lang Leve De Liefde: 'hoodchef Larson' begint te rappen tijdens het koken

Ongemakkelijk moment in Lang Leve De Liefde: 'hoodchef Larson' begint te rappen tijdens het koken

Lars gaat de keuken in voor Zoë en noemt zichzelf 'hoodchef Larson'. Zoë vertelt dat ze eigenlijk zelden kookt en als ze dat wel doet, het meestal soep uit een zak is met een stokbroodje erbij. Dit is niet naar de zin van Lars, en hij komt met een oplossing.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

Ongemakkelijk moment in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'hoodchef Larson' begint te <em>rappen</em> tijdens het <em>koken</em> Lars gaat de keuken in voor Zoë en noemt zichzelf 'hoodchef Larson'. Zoë vertelt dat ze eigenlijk zelden kookt en als ze dat wel doet, het meestal soep uit een zak is met een stokbroodje erbij. Dit is niet naar de zin van Lars, en hij komt met een oplossing. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny laat niets onbesproken in Lang Leve De Liefde: 'Heb pas een keer seks gehad' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Kevin krijgt seksspeeltjes van Jill (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV