Lang Leve De Liefde: Kevin krijgt seksspeeltjes van Jill (video)

Lang Leve De Liefde: Kevin krijgt seksspeeltjes van Jill (video)

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Kevin krijgt seksspeeltjes van Jill (video) De date van Jill en Kevin in Lang Leve de Liefde belooft vanaf het begin een hete date te worden. Jill heeft veel ervaring op het gebied van seksspeeltjes, omdat zij deze verkoopt. Daarom krijgt Kevin er een paar van haar cadeau. Zou Kevin zijn zenuwen kwijtraken of maken deze cadeautjes hem juist extra zenuwachtig? Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Richard in Lang Leve de Liefde houdt wel van ordinaire vrouwen als Marion Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Jill wil op haar zeventigste nog een actief liefdesleven hebben Bekijk deze video » Danny laat niets onbesproken in Lang Leve De Liefde: 'Heb pas een keer seks gehad' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De date van Jill en Kevin in Lang Leve de Liefde belooft vanaf het begin een hete date te worden. Jill heeft veel ervaring op het gebied van seksspeeltjes, omdat zij deze verkoopt. Daarom krijgt Kevin er een paar van haar cadeau. Zou Kevin zijn zenuwen kwijtraken of maken deze cadeautjes hem juist extra zenuwachtig?

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV