Peter Gillis over 'kansloze' bodemprocedure ex Nicol Kremers: 'Wordt een juridisch bloedbad'

Peter Gillis over 'kansloze' bodemprocedure ex Nicol Kremers: 'Wordt een juridisch bloedbad'

Peter Gillis is ervan overtuigd dat zijn ex Nicol Kremers weinig kans maakt om de bodemprocedure die ze tegen hem begint, te winnen. Zijn advocaat Danny Snijders voorspelt "een juridisch bloedbad".

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> over 'kansloze' bodemprocedure <em>ex Nicol Kremers</em>: 'Wordt een juridisch bloedbad' Peter Gillis is ervan overtuigd dat zijn ex Nicol Kremers weinig kans maakt om de bodemprocedure die ze tegen hem begint, te winnen. Zijn advocaat Danny Snijders voorspelt "een juridisch bloedbad". Tekst gaat verder onder de video. Kort gedingTijdens de behandeling van het kort geding gaf Kremers toe dat zij en Gillis hadden afgesproken niet in het openbaar over hun relatie of de beëindiging daarvan te praten. Ze betoogde echter dat ze zich daar niet aan hoefde te houden, omdat de afspraken onder dwang zouden zijn gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Gillis spreekt klare taal over Nicol Kremers: 'Voor die vrouw en haar kinderen alles gedaan' Bekijk deze video » Nicol Kremers houdt voet bij stuk: 'Wil één keer gedetailleerd mijn verhaal doen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kort geding
Tijdens de behandeling van het kort geding gaf Kremers toe dat zij en Gillis hadden afgesproken niet in het openbaar over hun relatie of de beëindiging daarvan te praten. Ze betoogde echter dat ze zich daar niet aan hoefde te houden, omdat de afspraken onder dwang zouden zijn gemaakt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV