Peter Gillis spreekt klare taal over Nicol Kremers: 'Voor die vrouw en haar kinderen alles gedaan'

Peter Gillis spreekt klare taal over Nicol Kremers: 'Voor die vrouw en haar kinderen alles gedaan'

Donderdag 9 november 2023 om 15:14

Donderdagmiddag bevindt Peter Gillis zich in de rechtbank in Utrecht voor een kort geding tegen zijn ex-partner Nicol Kremers. De 61-jarige realityster, bekend van het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa, heeft het geding aangespannen tegen Nicol.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> spreekt klare taal over <em>Nicol Kremers</em>: 'Voor die vrouw en haar kinderen alles gedaan' Donderdagmiddag bevindt Peter Gillis zich in de rechtbank in Utrecht voor een kort geding tegen zijn ex-partner Nicol Kremers. De 61-jarige realityster, bekend van het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa, heeft het geding aangespannen tegen Nicol. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Peter GillisEr waren veel camera’s aanwezig bij het arriveren van Peter en zijn gezin bij de rechtbank in Utrecht. "Ik sta er goed in. Als je als twee volwassen mensen een overeenkomst tekent, dan zie ik dat met vertrouwen tegemoet", aldus Peter Gillis. De realityster liet weten het jammer te vinden dat het conflict tussen hem en zijn ex-partner zo opgelost moet worden. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Familie Gillis: Massa is Kassa uitgeroepen tot slechtste tv-programma van het jaar Bekijk deze video » Wendy, vriendin van Peter Gillis, slaakt noodkreet: 'Help!' (video) Bekijk deze video » Dinsdag in Massa is Kassa: Peter Gillis bakt een ei op zijn auto Bekijk deze video »
TV :

Reactie Peter Gillis
Er waren veel camera’s aanwezig bij het arriveren van Peter en zijn gezin bij de rechtbank in Utrecht. "Ik sta er goed in. Als je als twee volwassen mensen een overeenkomst tekent, dan zie ik dat met vertrouwen tegemoet", aldus Peter Gillis. De realityster liet weten het jammer te vinden dat het conflict tussen hem en zijn ex-partner zo opgelost moet worden.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's