Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede

Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede

Vrijdagochtend heeft in Enschede een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een fietser om het leven is gekomen. Het gaat om een aanrijding met een auto op de Brinkstraat, in de buurt van Hogeland.

Tekst gaat verder onder de video.

Vreselijke beelden: <em>fietser overleden</em> na ernstig ongeluk met auto in <em>Enschede</em> Vrijdagochtend heeft in Enschede een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een fietser om het leven is gekomen. Het gaat om een aanrijding met een auto op de Brinkstraat, in de buurt van Hogeland. Tekst gaat verder onder de video. Ernstig ongevalDe politie beschouwt het incident als een "ernstig ongeval", verdere details over het slachtoffer en de aanrijding zijn niet door de politie verstrekt. De weg is momenteel afgesloten voor politieonderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee zwaargewonden bij botsing auto tegen boom in Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ernstig ongeval
De politie beschouwt het incident als een "ernstig ongeval", verdere details over het slachtoffer en de aanrijding zijn niet door de politie verstrekt. De weg is momenteel afgesloten voor politieonderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV