Live stream wereldbeker schaatsen in Stavanger (zaterdag 2 december)

Live stream wereldbeker schaatsen in Stavanger (zaterdag 2 december)

Kijk op zaterdag 2 december vanaf 14.20 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Stavanger.

Klik op de play-button om de livestream te bekijken

Na een redelijk succesvol weekend in Peking reizen de Nederlandse schaatsers met schaatsers van verscheidene andere nationaliteiten naar het Noorden van Europa, om in Stavanger het derde weekend te spelen. Je ziet het onder meer via bovenstaande livestream.

Het derde wereldbekerweekend in het Noorse Stavanger is van vrijdag 1 december tot en met zondag 3 december te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream.

Live stream <em>wereldbeker</em> schaatsen in Stavanger (zaterdag 2 december) Kijk op zaterdag 2 december vanaf 14.20 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Stavanger. Klik op de play-button om de livestream te bekijken Na een redelijk succesvol weekend in Peking reizen de Nederlandse schaatsers met schaatsers van verscheidene andere nationaliteiten naar het Noorden van Europa, om in Stavanger het derde weekend te spelen. Je ziet het onder meer via bovenstaande livestream. Het derde wereldbekerweekend in het Noorse Stavanger is van vrijdag 1 december tot en met zondag 3 december te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Bekijk ook Jutta Leerdam praat voor het eerst over nieuwe vlam Jake Paul: ‘Hij is superlief’ Bekijk deze video » Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker schaatsen in Stavanger (zaterdag 2 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV