Hart van Nederland: scooterrijder (43) overleden bij aanrijding in Nijmegen (video)

Hart van Nederland: scooterrijder (43) overleden bij aanrijding in Nijmegen (video)

Een 43-jarige man uit Arnhem is na een ongeval in het Gelderse Nijmegen overleden, meldt Hart van Nederland.

<em>Hart van Nederland</em>: scooterrijder (43) overleden bij aanrijding in Nijmegen (video) Een 43-jarige man uit Arnhem is na een ongeval in het Gelderse Nijmegen overleden, meldt Hart van Nederland. ScooterDe scooterrijder kwam vrijdag iets na 19.00 uur in botsing met een auto, raakte ernstig gewond en is uiteindelijk aan zijn verwondingen bezweken, meldde de politie zaterdagmiddag. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede Bekijk deze video » Heftige treinbotsing bij Boxtel: paard omgekomen, bestuurder gewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: busje vliegt in brand na botsing met auto bij Vriezenveen (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Scooter
De scooterrijder kwam vrijdag iets na 19.00 uur in botsing met een auto, raakte ernstig gewond en is uiteindelijk aan zijn verwondingen bezweken, meldde de politie zaterdagmiddag. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV