Heftige treinbotsing bij Boxtel: paard omgekomen, bestuurder gewond (video)

Heftige treinbotsing bij Boxtel: paard omgekomen, bestuurder gewond (video)

Friday 1 December 2023 om 18:36

Bij een ongeluk op een spoorwegovergang in het Brabantse Boxtel is gisteravond een paard om het leven gekomen. Een man raakte zwaargewond.

Lees verder onder de video.

Heftige <em>treinbotsing</em> bij Boxtel: paard omgekomen, bestuurder gewond (video) Bij een ongeluk op een spoorwegovergang in het Brabantse Boxtel is gisteravond een paard om het leven gekomen. Een man raakte zwaargewond. Lees verder onder de video. VertragingEr is flinke schade aan het spoor en er reden tot vanochtend 08.00 uur geen treinen tussen Tilburg en Boxtel. ProRail verwacht echter de komende dagen nog hinder van het ongeluk. Volgens Hart van Nederland is het nog niet bekend hoe het gaat met de man. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video » Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede Bekijk deze video » Hart van Nederland: eerste schaatsers testen het ijs, maar zonder succes (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige treinbotsing bij Boxtel: paard omgekomen, bestuurder gewond (video)

Vertraging
Er is flinke schade aan het spoor en er reden tot vanochtend 08.00 uur geen treinen tussen Tilburg en Boxtel. ProRail verwacht echter de komende dagen nog hinder van het ongeluk. Volgens Hart van Nederland is het nog niet bekend hoe het gaat met de man.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's