Hart van Nederland: verwarde man aangehouden in Breda, verdacht van brandstichting (video)

Hart van Nederland: verwarde man aangehouden in Breda, verdacht van brandstichting (video)

<em>Hart van Nederland</em>: verwarde man aangehouden in Breda, verdacht van brandstichting (video) In Breda heeft zaterdag in een appartementencomplex een brand gewoed. De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van brandstichting. Volgens Hart van Nederland is de man een bewoner van het complex. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede Bekijk deze video » Hart van Nederland: busje vliegt in brand na botsing met auto bij Vriezenveen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: scooterrijder (43) overleden bij aanrijding in Nijmegen (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Breda heeft zaterdag in een appartementencomplex een brand gewoed. De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van brandstichting. Volgens Hart van Nederland is de man een bewoner van het complex.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV