Simpel liedje over Gom van Strien in Even tot Hier (video)

Simpel liedje over Gom van Strien in Even tot Hier (video)

Gisteren zagen we in Even tot Hier weer een simpel liedje, dit keer draaide het nummer om Gom van Strien. "Na de verkiezingen is het aan de verkenner om te verkennen welke partijen met elkaar een regering zouden kunnen vormen. Dit keer zou het goed moeten gaan want we hadden wereldberoemde en alom gerespecteerde Gom van Strien. Gom was er echter maar kort, heel kort", schrijft Even tot Hier op hun YouTube-kanaal. Bekijk het simpele liedje over Gom van Strien hieronder.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Simpel liedje over <em>Gom van Strien</em> in <em>Even tot Hier</em> (video) Gisteren zagen we in Even tot Hier weer een simpel liedje, dit keer draaide het nummer om Gom van Strien. "Na de verkiezingen is het aan de verkenner om te verkennen welke partijen met elkaar een regering zouden kunnen vormen. Dit keer zou het goed moeten gaan want we hadden wereldberoemde en alom gerespecteerde Gom van Strien. Gom was er echter maar kort, heel kort", schrijft Even tot Hier op hun YouTube-kanaal. Bekijk het simpele liedje over Gom van Strien hieronder. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen' Bekijk deze video » Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV