Suzan & Freek trouwden in klooster in Duitsland: 'Prachtige jurk'

Suzan & Freek trouwden in klooster in Duitsland: 'Prachtige jurk'

'Het zoetste showbizkoppel ooit', Suzan en Freek, is dit weekend in Duitsland getrouwd. 'In een klooster (Graefenthal), net over de grens bij Nijmegen, heeft het plaatsgevonden. Met een groep van ongeveer 150 mensen', vertelt Anouk Smulders.

Winterbruiloft
Wat vindt ze van de trouwjurk van Suzan? 'Ik vind het prachtig, helemaal als het zo'n winterbruiloft is. Ik heb heel erg hard mijn best gedaan om de designer te vinden maar het is me niet gelukt. Maar... een plaatje.'

Voor beelden van de bruiloft en alle details over het feest kijk je hieronder naar het fragment van Shownieuws

Suzan & Freek trouwden in klooster in Duitsland: 'Prachtige jurk' 'Het zoetste showbizkoppel ooit', Suzan en Freek, is dit weekend in Duitsland getrouwd. 'In een klooster (Graefenthal), net over de grens bij Nijmegen, heeft het plaatsgevonden. Met een groep van ongeveer 150 mensen', vertelt Anouk Smulders. WinterbruiloftWat vindt ze van de trouwjurk van Suzan? 'Ik vind het prachtig, helemaal als het zo'n winterbruiloft is. Ik heb heel erg hard mijn best gedaan om de designer te vinden maar het is me niet gelukt. Maar... een plaatje.' Voor beelden van de bruiloft en alle details over het feest kijk je hieronder naar het fragment van Shownieuws Bekijk ook Zien! Foto's sprookjeshuwelijk Suzan & Freek (RTL Boulevard) Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik ga, voordat ik iemand een klap op zijn bek geef' Bekijk deze video » Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad' Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV