Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad'

Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad'

Royaltyverslaggever Rick Evers heeft op X flink uitgehaald naar 'collega' Marc van der Linden, die hij beticht van liegen. Wat is er aan de hand? Roddelpraat heeft een bericht geplaatst over een geweigerde (tweede) maagverkleining van Van der Linden waar die zelf dan weer op gereageerd heeft onder de vlag van Royyalty: 'Wat een onzin weer, geen tweede want nooit een eerste gehad.'

'Niet liegen'
Die reactie schoot in het verkeerde keelgat bij Evers en wel om twee redenen: 'Hoi Marc, je zit nog ‘per ongeluk’ nog steeds op de FB-pagina van je oude werkgever te posten. En niet liegen, je hebt me zelf verteld toen je in Arnhem werd geopereerd.' Van der Linden heeft overigens nog niet op deze aantijgingen gereageerd.

De betreffende tweets zie je hieronder

Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en <em>Marc van der Linden</em>, 'Wél maagverkleining gehad' Royaltyverslaggever Rick Evers heeft op X flink uitgehaald naar 'collega' Marc van der Linden, die hij beticht van liegen. Wat is er aan de hand? Roddelpraat heeft een bericht geplaatst over een geweigerde (tweede) maagverkleining van Van der Linden waar die zelf dan weer op gereageerd heeft onder de vlag van Royyalty: 'Wat een onzin weer, geen tweede want nooit een eerste gehad.' 'Niet liegen'Die reactie schoot in het verkeerde keelgat bij Evers en wel om twee redenen: 'Hoi Marc, je zit nog ‘per ongeluk’ nog steeds op de FB-pagina van je oude werkgever te posten. En niet liegen, je hebt me zelf verteld toen je in Arnhem werd geopereerd.' Van der Linden heeft overigens nog niet op deze aantijgingen gereageerd. De betreffende tweets zie je hieronder Bekijk ook Rick Evers: 'Eloise van Oranje is alleen succesvol door haar naam, denkt alleen aan zichzelf' Bekijk deze video » Rick Evers na Endgame-ontdekking: 'Iedereen wil me hebben' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Show :
Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV